Törzsvásárlói Program leírása

A Törzsvásárlói Program használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi leírást!

A Törzsvásárlói Program az Auróra Könyvesbolt törzsvásárlói kedvezményprogramja.

Az Aureus az Auróra könyvesbolt hűségpontpontjainak a neve. A kereskedelemben máshol megszokott “pontokat”, “hűségpontokat” hívjuk így.

Regisztráció során az adati megadása után pipája be a “Törzsvásárló szeretnék lenni” jelölőnégyzetet. Ezzel elfogadja a Törzsvásárlói Program Szabályzatát és máris törzsvásárlónk lesz. Ha Facebook fiókjával jelentkezik be könyvesboltunkba, akkor az adatlapján tudja igényelni részvételét a Törzsvásárlói programban. Fontos, hogy regisztráljon az oldalra, igyanis a vendégvásárlók adatait nem tároljuk, így nekik nem tudjuk biztosítani a Törzsvásárlói Programot!

Nem. A programban való részvétel őnkéntes és semmilyen többletköltséggel nem jár az Ön részéről.

Mindenek előtt a regisztrációért önmagában jár Önnek 500 Aureus! Regisztráció után minden termék megvásárlásakor 25 Forintonként 1 Aureust írunk jóvá a törzsvásárlói egyenlegén. Például, ha Ön 6.000 Ft értékben vásárol könyveket, akkor 240 (6.000/25) Aureust írunk jóvá egyenlegén. Ezt a következő vásárláskor 240 Ft kedvezményként válthatja be. Természetesen ezután a vásárlás után is jóváírjuk az újabb Aureusokat.

1 Aureus 1 Forint összegnek felel meg. Vásárlás folyamán a pénztár oldalon tudja beváltani az Aureusokat a termék ár maximum 30%-áig. Konkrét termékre, ajándékutalvány vásárlásra, vagy akár a szállítási költség kiváltására is beválthatja az Aureusait.

Előre utalás esetén a fizetés teljesülése után, utánvétel esetén a termék átvétele után írjuk jóvá az Aureusokat.

A sikertelen, azaz nem teljesült megrendelésekért – amely lehet az Auróra könyvesbolt részéről bármilyen okból át nem adott, vagy az Ön által megrendelt, de át nem vett termék – Aureus nem írható jóvá. Ha Ön a futárszolgálattól vagy az átvételi ponton nem veszi át a megrendelt terméket,  a megrendelése mellett a jóváírásra került Aureusok is törlésre kerülnek.

Teljesült megrendelést követően az Ön által visszaküldött termék után korábban jóváírt Aureusok levonásra kerülnek.

Bejelentkezés után a fiókom menüpontban található Törzsvásárlói egyenlegem menüpontban találja az Aureusait, azok történetét.

Folyóévben gyűjtött Aureusit a következő év március 31-ig válthatóak be. A lejárt, de be nem váltott Aureusokat töröljük. A lejárat előtt értesítő e-mailt küldünk.

Az Auróra Könyvesbolt a sikeres Törzsvásárlói Program működtetése érdekében dolgozza fel adatait. Ezt minden esetben a hatályos adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelőe kezeli.

Igen. Ön megszüntetheti Törzsvásárlói Program beli tagságát. Az adatlapján a Fiókadatok menüpontban.

Irjon nekünk és hamarosan megválaszoljuk nyitott kérdését! 🙂