SZEX ÉS NEW YORK (ÚJ BORÍTÓVAL)

"Isten hozott az elveszített ártatlanság korában! … Első az önvédelem és a jó üzlet. Ámor megelhúzhat a jó büdös francba."Íme, New York, Manhattan, a felső tízezer, a kulturális elit világa. A kivételezettek nemegyszerbotrányos szexuális szokásairól most egy kívülálló rántja le falrengető humorral a leplet.A Candace Bushnell, angol újságírónő által írt, szellemes és brutálisan őszinte kötet bemutatja azt amanhattani réteget, akik csapatostul lepik el a partikat, bárokat, klubokat. A különböző történetekben aszerző saját élményeit, tapasztalatait osztja meg az olvasóval. Carrie, az ifjú írónő, folyton rosszkor ésrossz helyen keresi a szerelmet. Mr Big, az iparmágnás egyik értelmetlen partnerkapcsolatból sodródikcéltalanul a másikba. Samantha Jones, a negyvenes éveit taposó filmproducer, a nők azonnemzedékéről mesél, akik egyetlen dolgot tanultak meg nagyon jól az életben: a szépség és fiatalságmúlandó. A modellezők, csakis és kizárólag a fotogén dilis csajokkal hajlandóak randevúzni é

2 900 Ft

További információk

Cikkszám: 144188
Szerző

Kiadó

Kiadás éve

2010

ISBN

 • Törzsvásárlói program

  Csatlakozzon Ön is törzsvásárlói programunkhoz! Vásárlásai után gyűjtse az Aureusokat, amiket aztán későbbi vásárlásai során beválthat, így jelentős kedvezményt érhet el.

  Pontgyűjtés

  Minden vásárlása után 25 Forintonként 1 Aureust jóváírunk az Ön törzsvásárlói egyenlegén pontok formájában.

  Pontok beváltása

  Beváltás során minden Aureus 1 Ft kedvezménynek felel meg. Egy vásárlás során a beváltható pontmennyiség legfeljebb a kosár fizetendő értékének 30%-a lehet.

  Kupon vásárlás

  Egyenlegén gyűlő Aureusaiból akár kupont, ajándékutalványt is vásárolhat, amit ajándékba adhat.

  Több infó a  !

 • A kategória újdonságai