KINGDOM OF ASH – FELPERZSELT KIRÁLYSÁG 2. – FŰZÖTT

Elérkezett a végső háború.Aelin Galathynius rabszolgából a király orgyilkosává, majd egy birodalom királynőjévé vált. Útjának utolsó, szívbe markoló szakasza a háború kitörésével veszi kezdetét.Aelin mindent kockára tett, hogy megmentse a népét – csakhogy hatalmas árat fizetett érte. A tündérkirálynő vaskoporsóba zárta, és most tüzes akaratának utolsó lobbanására is szüksége van, hogy elviselje a kínokat.Ha megtörik, Maeve pusztulásra ítél mindenkit, akit szeret. Csakhogy Aelinnek fogytán az ereje…De hiába került ő fogságba, a barátainak mennie kell tovább. Bizonyos kötelékek elmélyülnek, míg mások örökre megszakadnak.A tenger túlpartján Rowan, hű társaival foglyul ejtett hitvesét és királynőjét keresi – nehogy végleg elveszítse!A sors fonalai végül összeérnek, és kénytelen mindenki összefogni, miközben Aelin a saját életéért és egy jobb világért küzd.Sarah J. Maas kirobbanóan sikeres Üvegtrón sorozatának utolsó, döbbenetes felvonása!Mélyedj el az élményében!

Kategória: Szerző:

3 150 Ft

További információk

Cikkszám: 242735
Szerző

Kiadó

Kiadás éve

2019

ISBN

 • Törzsvásárlói program

  Csatlakozzon Ön is törzsvásárlói programunkhoz! Vásárlásai után gyűjtse az Aureusokat, amiket aztán későbbi vásárlásai során beválthat, így jelentős kedvezményt érhet el.

  Pontgyűjtés

  Minden vásárlása után 25 Forintonként 1 Aureust jóváírunk az Ön törzsvásárlói egyenlegén pontok formájában.

  Pontok beváltása

  Beváltás során minden Aureus 1 Ft kedvezménynek felel meg. Egy vásárlás során a beváltható pontmennyiség legfeljebb a kosár fizetendő értékének 30%-a lehet.

  Kupon vásárlás

  Egyenlegén gyűlő Aureusaiból akár kupont, ajándékutalványt is vásárolhat, amit ajándékba adhat.

  Több infó a  !

 • A kategória újdonságai