EGYSÉGNYI HIT – VÁLOGATOTT VERSEK

A képzőművész Fátyol Zoltán verseiben sem tagadja meg magát: gyakran tematizálja a látvány és látomáskonstrukció szemantikai viszonyának komplexitását. Elmozduló tárgyak suhanása a recehártyán, poláris fények opálja és fényhullámok titokzatos játéka: mind-mind szó, kép, univerzum, Isten jelnyelvi manifesztációja és értelemfölötti titkosírása. Vizualitás és verbalitás őseredeti és megfejthetetlen antropológiai szféráihoz közelítünk, amikor a jelenvalóság lényeit és tényeit faggatjuk mibenlétük okairól, természetéről, összefüggéseiről a költővel együtt. Lírai kifejezéskultúrája kortárs irodalmunk java részéhez tartozik. A kötet második, újraszerkesztett változata formai és tartalmi elemeiben egyaránt néhány részletében eltér az elsőtől. Bertha Zoltán irodalomtörténész

Kategóriák: , Szerző:

2 150 Ft

Ennek a könyvnek a megvásárlásával 86 Aureust gyűjthet!
Mennyiség:

További információk

Cikkszám: 227621
Szerző

Kiadó

Kiadás éve

2018

ISBN

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EGYSÉGNYI HIT – VÁLOGATOTT VERSEK” értékelése elsőként
 • Törzsvásárlói program

  Csatlakozzon Ön is törzsvásárlói programunkhoz! Vásárlásai után gyűjtse az Aureusokat, amiket aztán későbbi vásárlásai során beválthat, így jelentős kedvezményt érhet el.

  Pontgyűjtés

  Minden vásárlása után 25 Forintonként 1 Aureust jóváírunk az Ön törzsvásárlói egyenlegén pontok formájában.

  Pontok beváltása

  Beváltás során minden Aureus 1 Ft kedvezménynek felel meg. Egy vásárlás során a beváltható pontmennyiség legfeljebb a kosár fizetendő értékének 30%-a lehet.

  Kupon vásárlás

  Egyenlegén gyűlő Aureusaiból akár kupont, ajándékutalványt is vásárolhat, amit ajándékba adhat.

  Több infó a  !

 • A kategória újdonságai