ANGYALHÁBORÚ – ANGYALI VADÁSZ 6.

Nalini Singh ezennel visszatér a vad szenvedély és halálos erő világába New Yorkban angyalok zuhannak alá az égből. Valami ismeretlen erő támadta meg őket.A vámpírokat soha nem látott betegség tizedeli.A Céh vadászának, Elena Deveraux-nak és New York arkangyalának, Raphaelnekmeg kell találnia a halálos kór forrását, még mielőtt az egész városban szétterjed, kiirtva annak lakosságát, és romos pusztaságot hagyva maga után. Hamarosan azonban Raphael Tornya is ellenséges ostrom alá kerül.Ha pedig mindez nem lenne elég, miközben New York élet-halál harcot folytat, valami sokkal sötétebb erő is szemet vet a városra és Raphaelre. A folyók vörösre változnak, a rémálmok életre kelnek, és a világ már soha többé nem lesz ugyanaz. Töprengtél már azon, milyennek kell lennie egy valódi romantikus hősnek? Akkor vedd meg az Angyali vadász sorozat bármelyik részét, aztán olvasd el mindet. Vampire Book Club

Kategória: Szerző:

Elfogyott

2 900 Ft

További információk

Cikkszám: 227434
Szerző

Kiadó

Kiadás éve

2018

ISBN

 • Törzsvásárlói program

  Csatlakozzon Ön is törzsvásárlói programunkhoz! Vásárlásai után gyűjtse az Aureusokat, amiket aztán későbbi vásárlásai során beválthat, így jelentős kedvezményt érhet el.

  Pontgyűjtés

  Minden vásárlása után 25 Forintonként 1 Aureust jóváírunk az Ön törzsvásárlói egyenlegén pontok formájában.

  Pontok beváltása

  Beváltás során minden Aureus 1 Ft kedvezménynek felel meg. Egy vásárlás során a beváltható pontmennyiség legfeljebb a kosár fizetendő értékének 30%-a lehet.

  Kupon vásárlás

  Egyenlegén gyűlő Aureusaiból akár kupont, ajándékutalványt is vásárolhat, amit ajándékba adhat.

  Több infó a  !

 • A kategória újdonságai